Annonse

KNÄPPAR MINA FINGRAR

Happy Sunday, darlings ♥

Jeg skal straks sette meg i bilen og sette kursen utover til mamsen, men tenkte å dele en skikkelig godlåt med dere før jeg stikker som har gått på repeat her i hele formiddag. 

Linda Pira er damen som har snurret i bakgrunnen, og dette må være en av de tøffeste svenske damene jeg vet om. Hun er desidert en av de beste kvinnelige rapperne for tiden, og kvinnelige rappere er rett og slett dødskult. Haha, jeg husker at det var ett av målene mine i fjortisalderen.. Å begynne å rappe.. Hahahah, tror det er like greit at det er andre flinke folk som har tatt seg av den biten der, som f.eks Miss Pira. Wuuhuuu..

Fy fader for en RÅ låt!

RÅ musikkvideo også..

Vi skrives litt senere, superstars. Nå blir det søndagsmiddag på meg, og senere kan dere glede dere til et fargerikt sneakers- innlegg. På tide å freshe opp føttene nå når sommeren er på vei. 

Løøøøøøv ♥

Annonse