Annonse

KNITTED FAVORITES

Hallo i luken ♥

Ja nå har jeg jo vært våken lenger enn det jeg vanligvis pleier å være på denne tiden av døgnet, men har timene fått meg til å gjøre unna så mye jeg så for meg da jeg slo opp øynene i morges? Haha, ikke faen, så nå sitter jeg her da.. I pysjen, udusjet og jævlig, men med godt mot og humør. Det er jo torsdag og snart helg, og så har jeg gått igjennom hele det magiske internettet for å finne de fineste strikkegenserne til høstens kalde dager. 

Jeg fant, jeg fant, og hurramegrundt sier jeg bare. En god og chunky strikk er et soleklart must have i enhver garderobe – Like fin til skinnbuksen som til skjørt, og like riktig til hverdags som til søndagskos i sofaen. Nå gjenstår det bare å være fornuftig nok slik at ikke alle herlighetene under her havner rett i handlekurven. Jeg vil ha ALT!

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER

5. HER 6. HER 7. HER 8. HER

9. HER 10. HER 11. HER 12. HER

Me want!

Hvilken av disse fikk dere mest sansen for? Jeg kommer definitivt til å klikke hjem nummer en, to, seks, syv, åtte, ni, ti og tolv. HE HE! Oj.. Dette gikk jo ikke så bra, så kanskje dere kan hjelpe meg? Hvis jeg KUN skal velge tre av disse herlighetene, hvilken hadde dere valgt? Ok da.. Kanskje fire.. 

Nå blir det middag og serier her i heimen, for guess what.. Dennis har klart å få meg hooked på Supernatural, så i kveld blir det maraton. Hurra – Steike for en bra serie.. 

Hva skal dere i kveld da, darlings?

KJØSS

//Inneholder adlinks

Annonse