Annonse

KNØTTSMÅ SPRETTPUPPER ELLER STORE DEILIGE DAIER?

Hahahah, jeg ler!

Forslagene som har kommet inn på forrige innlegg er jo helt herlige, så dette kan bli moro. Og bittelitt kleint.. LOL! Det ser ut til at veldig mange vil at vi skal gjøre noe outfit-relatert, så nå får vi se hva det blir til ♥ At Stavanger skal få se oss in action er i hvert fall sikkert, haha!

Jeg tenkte det var på tide å komme med en aldri så liten bikini-guide. Før vi vet ordet av det er sommeren her, og da har man som regel gått glipp av de fresheste bikiniene. Det er nemlig i disse dager de blir utsolgt – det beste går nemlig først, og under her ser dere mine favortitter i tre ulike kategorier. Jeg er overhodet ingen bikini-ekspert og skal ikke begi meg ut på hvilken bikini som er den mest riktige til de ulike kroppsfasongene, men under her får dere i hvert fall vite hva jeg personlig mener er finest. 

Grab it before it’s gone!

Trekantbikinien er en slager og en type bikini jeg synes er fin på stort sett alle. Så sant man ikke er av de med monstersvære silikonpupper som febrilsk prøver å trøkke titsa nedi en bitteliten trekant – det er bare vulgært og lite flatterende.

Jeg har veldig stor forskjell på puppene mine, så stor at jeg nesten hundre prosent sikkert hadde fått dekket operasjon av staten (hvis det er de som dekker sånt, haha), og trekantbikiniene gjør ikke dette mindre synlig. Forskjellen mellom «kemboen» og «mini’n» som Dennis kaller dem kommer svært godt frem i denne type bikini, så om man har det samme «problemet» som meg bør man heller gå over i bandeu-modellene. Likevel er trekantbikini så fint at jeg gir faen, så får den store puppen bare velte seg over kanten mens den andre ikke rekker opp til den en gang! Hahahah.

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 

 

 

Swimsuiten, ass.. Badedrakten eller svømmedrakten, om man vil, er bare et produkt man bare MÅ ha i samlingen. Selvom jeg aldri helt føler at jeg nailer det å gå med badedrakt, går jeg alltid til innkjøp av en slik en hver sommer, som jeg bruker på andre måter om jeg ikke skulle få den til å funke på stranden. Det er jo heller ikke det smarteste plagget om man vil ha sol på hele kroppen, men samtidig et strålende og fresht alternativ til bikini om man ønsker å være litt mer påkledd. 

Badedrakten passer dessuten perfekt som en kul body til en slitt denimshorts eller et skjørt med high waist, så tommel opp for swimsuiten. Man må liksom bare ha en sånn.. Man bare MÅ!

9. HER 10. HER 11. HER 12. HER 13. HER

 

 

Bandeu’en er og blir en favoritt hos meg. Den funker alltid, den gjemmer eller fremhever etter lyst og behov, og oppfyller alltid mine krav til en bra bikini. Den blir liksom så mye mer forseggjort og leken, og jeg mener den funker like bra på knøttsmå sprettpupper som til store deilige daier. (Daier = Pupper på bergensk, hehe.. Beste ordet!!!)

Kombiner overdelen med en sexy bikinitruse som går litt inn i rumpen, og du er ett stk. hot piece i solskinnet!

14. HER 15. HER 16. HER 17. HER 18. HER 19. HER 20. HER 21. HER

Sååååå altfor mye fint, eller hva? 

Har dere noen favoritter?

SMASK 

//Inneholder annonselenker

♥  ♥  ♥


Annonse