Annonse

KOMFORT PÅ HØYT NIVÅ…

Mornings!

Overskriften beskriver på ingen som helst måte det som foregår i dette øyeblikk, som er enda en altfor lang biltur fra Stavanger til Oslo via Valdres. Ingenting er vel egentlig komfortabelt med å stå opp før fuglene fiser, for så å sette seg i bilen og kjøre i maaange timer, men heldigvis har jeg et festlig reisefølge, som er bittelitt mer festlig enn Fokus. Heheh. 

Det som derimot er komfort på høyt nivå er dette…

Scandic Hotels = Komfort, og siden jeg faktisk får veldig mange forespørsler om hvilket hotell man bør bo på når man ferierer i Norge, passer det jo fint å komme med nettopp denne lille anbefalingen her.

Jeg er jo rimelig bereist, jeg har opplevd en god del hoteller i Norge, veldig mange faktisk, og ikke alle har vært like bra. Jeg er jo begeistret for flere forskjellige hotellkjeder, Scandic er en av dem som alltid innfrir, og disse bildene taler vel for seg. Det er nemlig flere av hotellene som enten er splitter nye eller som har hatt tidenes renovering, og sånn som dette vil man jo bo. Ihvertfall jeg som er så sinnsykt glad i alt med farger, og ingenting er kjekkere enn å bo fint, i fine omgivelser. Så da vet dere det, vakre mennesker, og er det noen av dere som er på jakt etter et sted å sjekke inn i sommer, er disse deilige omgivelsene kun et tastetrykk unna. Check it out HER

Alright… Vi er som sagt på vei til Oslo, men stopper innom Valdres hvor hundepasser Caroline befinner seg akkurat nå. Her skal Fokus avleveres før vi suser videre, og setter kursen mot Albir. Meget mulig vi tar en natt i Valdres, siden det tross alt er en hel vennegjeng på hyttetur der oppe, og siden en deilig vennegjeng samt hyttetur er LIVET! Nei guuuud så koselig dette skal bli. Juli, ass! Du har levert rimelig greit så langt. Hehe!

Ha en deilig dag så lenge, så skrives vi litt senere ♥

SMASK

Annonse