Annonse

KONFIRMASJONSHELG

Denne helgen har vært så fin… Lille Mille, som ikke er så liten lenger, skulle konfirmeres, og dette ville vi selvfølgelig ikke gå glipp av. Tenk at Mille bare var 6 år da jeg møtte henne for første gang!? Herlige lille jenten, som sjarmerte meg i senk. Det gjør hun fremdeles – hun sprer så mye glede rundt seg, og er så varm og god!

8 år har gått siden vårt første møte, og den gangen turte jeg ikke en gang å drømme om at vi skulle ha noe med hverandre å gjøre 8 år senere… Men jaggu… Her er vi! Mer knyttet enn noen gang, og jeg føler meg 100% som en del av denne fantastiske familien. Jeg er så heldig som har så mange vidunderlige mennesker i livet mitt! For Falk er dette også en berikelse og den største gaven han kan få – besteforeldre i flere byer, oldeforeldre som lever i beste velgående, og en svær flokk som overøser ham med kjærlighet ♥

Det ble en kjempefin feiring for Millemor, og jeg er sikker på at hun er fornøyd med denne helgen. Mine svigerforeldre sørget i hvert fall for en fantastisk dag for henne, og dette er uten tvil den kjekkeste konfirmasjonen jeg har vært i. Falk pilte rundt med de andre barna, og ville heller utforske lokalet, lekene og de andre gjestene, enn å være med Dennis og meg. Det tok ikke mer en et minutt før han var varm i trøyen, og vips så var han opptatt med sine ting. For en herlig liten fyr, haha!

  

Det var så kjekt å ha på seg bunaden igjen også… Det er jo som regel bare én gang i året den vakre drakten får skinne, så derfor er det helt nydelig når flere anledninger byr seg!

For en deilig helg… Det er vemodig å vende snutene hjemover allerede i dag, men sånn måtte det bli denne gangen. Satser på det ikke blir lenge til neste gang ♥

Nå hiver vi oss i bilen, så da vil jeg bare ønske dere en nydelig mandag og en flott start på uken! Dere er gullegode!

Annonse