Annonse

KONKURRANSE

God kveld i stuggu, vakringer ♥

Nå er kveldsmaten på vei inn døren, og før jeg setter i gang med å spise, tenker jeg å legge ut tidenes kuleste konkurranse.

Inzpire.me er en plattform jeg har snakket om tidligere. Nettsiden går egentlig ut på vindushopping på nett, og produktene som kommer høyest opp er de produktene som er mest populær på sosiale medier. Her inne kan man finne i underkant av 100.000 produkter, som enten kan klikkes direkte hjem, eller som man kan legge til i egne lister som kan være til inspirasjon for både deg selv og andre, siden du rett og slett kan følge venner, eller andre brukere som har en stil du finner inspirerende. Det er her konkurransen kommer inn i bildet. 

Jeg ønsker nemlig at dere oppretter en profil inne på inzpire.me og lager en fresh og gjennomført liste. Ta gjerne en titt på min nye liste som jeg har valgt å kalle for «Autumn» HER. Den listen som er mest gjennomført trekker jeg ut som vinner, og du som står bak denne, vinner altså da en iPhone 5! Juuuuuuhuuuuuuu. Dette er pokker så rått, og jeg gleder meg til å gå igjennom listene deres. 

For å delta, kort oppsummert:

– Opprett en profil HER.
– Lag en liste som inkluderer dine favorittprodukter.
– Skriv linken til din liste i kommentarfeltet her på bloggen.

Jeg ønsker dere masse lykke til, og vedder på at flere av dere kommer til å bli like hektet på denne siden som meg. En mer inspirerende nettside skal man lete lenge etter, og vinneren av konkurransen annonseres neste søndag, på facebook siden min HER

Peace out ♥

 

Competition for my norwegian readers only, but I wish you a wonderful evening

Annonse