KONKURRANSE – VINN DIN FAVORITT MASCARA

Tenkte bare å minne dere på denne konkurransen som snart utgår. 

Dette er en enkel og gøy konkurranse som også jeg har deltatt i, og jeg anbefaler alle å gjøre det samme. Selvom jeg egentlig har funnet min favorittmascara, er jeg alltid åpen for å prøve nye, ihvertfall hvis man kan få dem gratis. Er dere ikke enig i at mascara er en høy og unødvendig utgift? Det synes ihvertfall jeg, og at det er sånn ca. like irriterende å bruke penger på en mascara som det er å bruke penger på en barberhøvel. Hehe. 

Nå har dere ihvertfall sjansen til å vinne en mascara fra Maybelline. Trykk på bildet, lik siden, følg instruksjonene, og vips, så er dere også med i trekningen, akkurat som meg. Tjoooheiii! Gøy med konkurranser på en mandagskveld. 

Nå skal jeg freshe meg opp litt, før vi tar turen til sentrum for å real mandagshygge. 

Nyt kvelden, hotties ♥ Dennis hilser!