Annonse

KONSTRUKTIV KRITIKK

Folkens? Jeg blir så glad av dere, og for at dere gir meg både motivasjon og konstruktiv kritikk når jeg trenger det. I går tikket det mange gode spørsmål inn, men også en del konstruktiv kritikk som jeg setter uendelig stor pris på. Det er jo dette som skal til for å kunne bli bedre og for å kunne gjøre en bedre jobb, og akkurat nå trengte jeg et lite spark bak. Flere av dere savner bl.a litt hyppigere oppdateringer, og det er jeg helt enig i. Både bok og butikk har tatt masse tid og energi, og dessverre har dette gått på bekosting av blogglyst og bloggenergi – det har vært vanskelig, rett og slett, og for lite tid til å gjøre det jeg kan best – nemlig samle sammen masse inspo til dere, i form av bilder og gjennomførte tekster.

I oktober legger jeg ned sjappa, og da blir det andre boller. Det har vært et vanvittig spennende år, men nå er det på tide å gjøre færre ting 100%, i stedet for altfor mye 50%. Jeg gleder meg noe så vanvittig, og det håper jeg dere gjør også.

Jeg begynner en bedre blogghverdag med et outfit-innlegg, hvor jeg viser mitt favoritt ut-på-byen-antrekk. Som dere vet hater jeg å pynte meg, men man kommer langt med et kult denimskjørt, litt farge på leppene og en kul veske. Og hvor gøy blir det ikke på dansegulvet med lave sko? Jeg elsker å kunne danse til langt på natt, uten å få vondt i beina – aldri mer high heels på dansegulvet ass, haha.

T-shirt: Vintage // Skjørt: Guess // Veske: SkinnyDip/StyleConnection // Sneakers: Converse // Solbriller: StyleConnection // Bandana: Kjøpt i syden // Belte: Vintage // Armbånd: StyleConnection

Det er freeedaaaag, og kvelden skal brukes til sofahygge og øl. Jeg tenker også å pakke kofferten til Spania, sånn at den er klar. Jeg har så reisefeber atte hjelp, og ved å pakke blir man liksom litt ekstra giret – hurra! 3 dager igjen til avreise, og jeg gleder meg sååå!

Hva står på planen i dag da, rockeboller? Har dere en fin fredag så langt?

Løøøv ♥

Annonse