Annonse

KORSAAR

Åhåj..

Nå har vi akkurat kommet oss inn døren her hjemme på Løkka, etter en ankomst på Gardermoen litt utenom det vanlige. Vi ble nemlig stoppet i tollen, og det har jeg aldri vært med på, til tross for at jeg har vært ute og reist utallige ganger. Man blir jo litt stresset selvom man ikke har tatt med seg noe som bikker kvoten, men samtidig har jeg alltid vært supernysgjerrig på hvordan en sånn sjekk faktisk foregår, så dette ble jo nervøst moro.

Det som derimot ikke var like alright, var at narkohunden tydeligvis viste litt ekstra interesse i oss, og da skal jeg love dere at det var to personer som stod der i tollen, lang i masken og med et stort spørsmølstegn i trynet. Vi bare, «SAY WHAAAT», før Dennis ble tatt med inn i et rom og jeg i et annet. Jeg smilte nervøst mens jeg forklarte at vi ikke driver med den slags tull og tøys, mens jeg tok av meg skoene og kastet genseren.. Heldigvis var hun som kontrollerte meg superhyggelig, og forklarte at hundene faktisk kan vise interesse av noe så uskyldig som at du har sittet på en benk i en park f.eks, hvor noen har drevet med funky business som har etterlatt noen små spor. Såpass, ja.. 

Dennis måtte ta urinprøve for at de skulle være på den sikre siden, og resultatet ble jo som vi visste så godt på forhånd – Nada nothing. Herregud, vi er jo guds beste barn når det kommer til narkotika, og det skjønte heldigvis hele crewet i tollen også. Etter en liten time ønsket de oss en strålende god helg mens de lukket kofferten, og Dennis og jeg kunne komme oss hjemover med en liten støkk og høy puls. Det er helt utrolig hvor vanvittig stresset man blir i en sånn situasjon, selvom man vet at man ikke har gjort noe galt. Phuuu!

Så.. Jeg hopper rett over på noe mer hyggelig, som er snapshotsene fra date nighten vår på tirsdag. Jeg hadde booket bor på Korsaar, og dette er den villeste restauranten vi noen sinne har vært på. FOR noen omgivelser, helt sjukt.. Hele restauranten ser ut som et sjørøverskip.. Sånn på ekte, og alle elementene er selvfølgelig sjørøverinspirert, om jeg kan si det sånn. Små haier svømte i et akvarium, hodeskaller prydet både glass og bestikk, og servitørene var naturligvis kledd ut som pirater i de mest gjennomførte kostymene.. Helt forbanna rått!

Maten var himmelsk og menyen interessant.. Til forrett hadde vi biff tartar og krokodille, for når krokodille står på menyen i slike omgivelser, må man selvfølgelig gi det et forsøk. Vi angrer ikke, for å si det sånn.. Det der var yummy, og det var hovedretten også som ble servert i kokosnøtt på skikkelig sjørøvervis. Magisk! Skal du til Tallinn er dette en restaurant du er helt nødt til å besøke! (Takk for tips til en av dere herlige lesere)

Nå blir det middag, serier på TV og masse smågodt her i cribben, og kvelden skal nytes på avslappende vis. Nyt den dere også, fininger! Og dere? Om noen har opplevd det samme i tollen før, blir jeg glad for å høre mer om hendelsen.. Haha!

LOVE YOU ALL ♥

Annonse