Annonse

KORT OPPSUMMERT…

Snork!

Jeg er helt skutt etter en lang dag, og ligger nå i såffan mens Family Guy snurrer på Tv’n. Dennis er på stand up med en kompis, og jeg har faktisk ikke tenkt å flytte meg herfra før han kommer hjem igjen. Kanskje jeg til og med skal ta meg en lur, haha. Hva er vel deiligere enn å sovne på sofaen, hæ?

På tross av at jeg var altfor trøtt i morges, ble dagen likevel veldig, veldig fin. Det var som nevnt duket for en festlig fotoshoot, og resultatet kommer om ikke så altfor lenge på trykk i både Det Nye og Shape Up. Jeg hater jo egentlig å stå foran kamera på denne måten, men når hele teamet er så jordnær og happy, klarer jeg å finne roen, og bare kose meg. Latter ble det i hvert fall nok av i dag, og latter er nøkkelen til alt godt, inkludert gode resultater… Eller, la oss håpe og krysse fingrene for at det ble bra!

Freshe farger, store smil og vennskap oppsummerer shooten i korte trekk, og rosafargen på leppene sitter forstatt. Det er jo faktisk litt stas å bli sminket en gang i ny og ne, av flinke folk som faktisk vet hva de driver med. Jeg kan jo ikke en gang legge verken øyenskygge eller foundation, og nå føler jeg meg som en ungdom, haha. En skikkelig youngster!

Fortell litt om dagen da, fine venner… Har onsdagen behandlet dere bra?

Much love ♥

Annonse