Annonse

KOSEKROKEN

Ojsann… I går ble det en ufrivillig bloggpause – dagen fløy rett og slett bare fra meg, og før jeg visste ordet av det var klokken halv ett på natten. Først da kunne jeg lene meg tilbake med et glass rødvin i hånden, og luke 20 i Amalies Jul på TV’n. Desember, ass… Uansett hvor hardt man prøver å unngå det, så blir det stress joggedress, og det hjalp ikke akkurat at jeg klarte å forsove meg i dag! Eller… Jeg våknet jo da vekkerklokken ringte, men så skulle jeg bare ligge å hvile i fem minutter uten å sette på alarmen, bare sånn får å våkne litt. LOL! Dere skjønner jo alle hvordan det gikk, for å si det sånn, og de fem minuttene utviklet seg raskt til å bli en hel time. Fader!

Uansett… Nå har jeg i hvert fall kommet meg opp, og skal straks suse ned til VG for en liten innspilling som publiseres i romjulen. Jeg er selvfølgelig sent ute, men måtte bare innom dere og si hei før jeg stikker videre. Og i dag hadde jeg så lyst til å vise dere min nye favoritt-spot i cribben, nemlig min nye kosekrok!

Jeg har jo nevnt på Snapchat at jeg måtte snu om hele cribben for å få plass til alle jentene på lørdagens julebord, og det resulterte i at jeg måtte dele opp sofaen i tre deler, og at sjeselongen ble plassert ved det store vinduet i stuen. Og der passer den jo så godt inn, at jeg ikke vil montere sammen sofaen igjen noen gang ever i livet, haha. Å sitte her med en kopp kaffe – inntullet i pledd – mens jeg titter ut på fuglene som spiser seg gode og mette på de kilovis med frøene jeg har lagt i tikibaren, er rett og slett terapi, så jeg tror at denne kosekroken har kommet for å bli…

Utfordringen nå er at jeg ikke helt finner ut hvordan jeg skal plassere verken spisebord eller resten av såffan, men det får jeg heller finne en løsning på etter jul. Jul, dere… Herregud! Det er 3 dager til julaften!! Er dere i rute, eller like bak skjema som meg? Phew! Jul blir det uansett – heldigvis!

Sees snart, nå må jeg løpe!

Annonse