Annonse

KOSEMOSEOVERDOSE

Happy Thursday, Darlings ♥

Har dere en fin start på dagen? 

Jeg kunne ikke hatt det bedre, og sitter nå ute hos mamma og Jon, med Fokus på fanget. Lille babyen min… Trenger ikke familieforøkelse når man har en sånn liten krabat som det her, som sprer SÅÅ mye glede! 

Flere av dere har lurt litt på hvorfor Fokus ikke bor med meg, og grunnen til dette er rett og slett fordi at han har det mye bedre hos mamsen og Jon. Mine dager kan fort bli ekstremt hektisk, hvor jeg er på farten i flere timer. Derfor er det mye hyggeligere for han å være her ute, hvor han alltid har mennesker rundt seg, og hvor han alltid får lange turer sammen med Jon, som elsker å komme seg ut i naturen. 

Jeg har alltid vært glad i hunder og mamma og jeg fikk en Chow Chow da jeg var 14 år, som ble vår aller beste venn. Da han døde var det derfor naturlig for meg å kjøpe min egen lille krabat da jeg kjøpte leilighet sammen med min tidligere samboer, men det er ingen tvil om at Fokus var et impulskjøp. Småhundene var i vinden på denne tiden, og jeg hadde et enormt behov for å erstatte tomrommet etter den forrige firbente hårballen. Jeg burde selvfølgelig tenkt meg nøyere om før jeg gikk til anskaffelse av et såpass stort ansvar. Du bindes fullstendig opp, og da jeg i tillegg fikk reisejobb med 250 reisedager i året, var det flott at vi var to om ansvaret. Da vårt forhold tok slutt, var det ikke snakk om å gi Fokus fra meg, men jeg ble selvfølgelig avhengig av mine foreldes hjelp. Heldigvis var de like glad i Fokus som meg og veldig interessert i å ta på seg deler av ansvaret. Hadde de ikke vært såpass behjelpelig, måtte jeg faktisk vurdert omplassering, og det ville jeg faktisk ikke hatt psyke til. Hallo?? Gi fra seg verdens skjønneste hund med endeløse mengder personlighet til noen andre? Ikke pokker!!!

Babyen min er altså babyen til mamsen og Jon også, og ved hver anledning de skal ut på reise eller ikke har tid, stiller jeg selvfølgelig opp på et øyeblikk. Vi har funnet en superfin ordning sånn sett, hvor vi deler ansvaret mellom oss, og dette innlegget er rett og slett ment som en oppfordring til at alle som på død og liv SKAL få seg en hund, MÅ tenke seg om to-tre ganger før man går til anskaffelse.

En hund krever all oppmerksomhet, noe den selvfølgelig skal få, den skal luftes uansett hvilket vær det er ute, og du kan ikke være så spontan som du gjerne ønsker. Samtidig finnes det ikke en bedre venn som gir så mye av seg selv, som man blir så uendelig glad i, som alltid er der for deg, og som alltid sprer så vanvittig mye glede. Jeg kunne aldri sett for meg et liv uten Fokus, og jeg elsker han herfra til månen og tilbake. Se på han da… Det er jo ikke så rart, er det vel? Hihihhi!

Hvordan er det med dere? Er det noen hundeelskere her? 

SMASK ♥

Annonse