KREATIVT PR-STUNT?

Hei fininger. 

Jeg nevnte jo for dere at nettdatingsiden C-date skulle ha en aldri så liten happening på Egertorget i Oslo forrige torsdag, og det skulle vise seg at denne happeningen ble et PR-stunt som kanskje var litt på kanten. Må jo le litt når jeg leser saken her, men samtidig kan jeg si meg enig i de som synes dette var noe drøy. Litt morsomt er det jo allikevel med slike, ja hva skal man si… kreative stunts. Hehe. Etter å ha lest kommentarene på innlegget jeg skrev om nettdating tidligere, ser jeg at flere av dere faktisk har funnet kjærligheten på nett. Det er som dere sier, en plattform hvor settingen kanskje er litt mer avslappende enn ved et fysisk møte, og jeg forstår godt hvorfor noen velger å gå denne veien. Hyggelig er det ihvertfall å høre, at man kan finne kjærligheten andre steder enn på byn. Til og med på TV kan man finne den man leter etter… Hehe! You know what I mean ♥

 

 

//Reklamebasert innlegg