Annonse

KRISTIANSAND

Åh ♥

Sørlandsidyll…

Selvom jeg elsker å komme meg bort fra Norge, og selvom jeg til tider klager min nød over vær og vind, så er det faktisk ingenting som er herligere enn sommer i Norge. Dette vakre landet byr på vanvittig mange perler, og hele Sørlandet er en av dem. Jeg elsker de mange stedene ved havet, hvor husene er hvite og laget i tre, hvor man kan sitte på bryggen og spise ferske reker i kombinasjon med frisk hvitvin, hvor man kan nyte solen, og ikke minst idyllen. Magisk!

Etter en lang og superhyggelig samtale med Belinda nå nettopp, drømte vi oss bort til ferie og sommerkos, og vi plottet umiddelbart Kristiansand inn i kalenderen. Om en liten måned drar vi nedover på en skikkelig roadtrip for å nyte en helg i en av landets flotteste byer, og selvom det ikke er høysommer er jeg sikker på at vi kan oppleve varme og solfylte dager som vil gi oss masse energi. Det er jaggu ikke lenger bort man behøver å reise for å få litt nye impulser og inspirasjon, og disse bildene taler for seg? Jeg gleder meg MAX!

Guri land så kjekt vi skal få det, og siden Belinda faktisk har bodd her i flere år, vet jeg at jeg får oppleve Kristiansand på sitt aller beste. Jeg har bare vært her i jobbforbindelse tidligere, så det er masse jeg ikke har sett, men selvom jeg allerede er på tur med tidenes Kristiansand-guide, er det kjempehyggelig om dere vil dele noen Kristiansand-tips med meg ♥

HURRAAA!

Nå fyker jeg ut av døren, for i kveld skal jeg på date med Sandra, og det GLEDES da jeg ikke har sett henne siden Berlin. Flott, FLOTT torsdag!

LOVE YOU ALL 

// Bilder fra Google

Annonse