KRISTIN & DENNIS: 1 + 1 = 3 – EPISODE 4!

Det er tirsdag, og hva skjer på tirsdager, fine mennesker? Da slippes en ny episode i vår lille miniserie; «Kristin & Dennis: 1 + 1 = 3» .

Så… Kommer vi til å eksponere barnet vårt i sosiale medier? Svaret finner du her ♥

Dagen så langt har vært så fin – kald, men fin. Det er søren meg minus 10 i hovedstaden i dag, men solskinnet gjør kuldegradene litt lettere å takle, haha. Vi startet dagen i møte med gjengen som hjelper oss å produsere serien vår, og deretter suste jeg nedover til Morten i VGTV. En festlig tirsdag med andre ord! Mailboksen er full, så nå skal jeg jobbe meg gjennom den her jeg sitter inntullet i pledd. Jeg brygger på en aldri så liten forkjølelse, og den skal jeg prøve å ta knekken på før den virkelig kicker inn. Har ikke tid til sånt tull!

Har dere en fin dag så langt?

Masse kjærlighet herfra ♥