Annonse

KRISTIN GJØR TING HUN IKKE KAN!

//Produktplassering

Mohahahah, dette her var GØY! Mer gøy for meg enn for Dennis…

Vi er tilbake i Oslo, og ligger strak ut på såffan etter helgens festligheter. Jeg danset så mye i går, at jeg ikke klarer å bevege meg i dag. Jeg er faktisk støl helt ut i fingertuppene, og den vonde nakken tyder på heavy headbanging på ett eller annet tidspunkt i løpet av lørdagskvelden, haha. Det er akkurat sånn det skal være, er det ikke vel?

Håper dere digger denne lille snutten vi har mekket ihop til dere, fine venner. Trykk på play, len dere tilbake, finn frem litt snacks, og kos dere glugg ihjel med noen minutter med galskap.

Hvis noen lurer, tar jeg altså i bruk mine favorittprodukter fra Sunsilk Minerals i denne videoen, nemlig Superfruit Oil shampoo og balsam, samt 10 in 1 leave-in spray conditioner. Hurra!

Så… Da er det bare til å booke en time hos meg, så skal jeg klippe de av dere som tør, haha. Neida… Jeg tror vi overlater klipping og sånn til de som vet hva de driver meg, jeg!

Har dere en fin søndag, skjønninger? ♥

Annonse