Annonse

KRISTIN GJØR TING HUN IKKE KAN!

Good moooorning, finingene mine ♥

Dette er en fin dag! Solen skinner, men viktigst av alt – jeg har verdens beste lesere og publikum. Aner dere hvor bra dere er? Det må dere faktisk aldri glemme. Dere er de beste i verden, og jeg er så himla glad i dere.

Så… Over til noe helt annet. Det er meget mulig flere av dere fikk med seg denne videoen i går, men jeg deler den likevel, sånn for å være sikker – denne tror jeg nemlig dere vil sette pris på, haha. Er det én ting jeg overhodet ikke kan, så er det å stupe. Og beviset på dette ser dere i denne lille snutten.

Enjoy!

Så… Hva synes dere? På en skala fra 1 – 10 vil jeg nok gi meg selv en 1! Dette her er rett og slett bare så forbanna dårlig, så hvis der er en stupetrener der ute, som er keen på å ta på seg den umulige oppgaven å lære meg å stupe, signer jeg meg opp til ei litta trening umiddelbart, haha.

Vi nærmer oss forøvrig 20.000 subscribers på kanalen vår, og blir så himla glad om dere vil hjelpe oss å nå dette målet. Vi lover fyrverkeri av en overraskelse når vi er i mål, så det er bare til å glede seg, juuhuu!

Nyt dagen så lenge, så sees vi om litt!

Annonse