KRISTIN OG DENNIS: 1 + 1 = 3 – EPISODE 6

Episode 6 ♥ Vår lille miniserie ruller videre, og det er så stas å ta dere med på denne merkelige reisen. Vi filmer alt i «nuet» , så dere får virkelig ta del i det som skjer underveis, og på veien mot fødsel. Nå er det søren meg ikke lenge igjen!

Vi kommer til å legge ut fremtidige episoder på onsdager i stedet for tirsdager, for å rekke å samle opp ekstra mye materiale før vi deler episodene med dere. Jeg håper dere blir med videre ♥

I den nyeste episoden får dere være med på en foto shoot utenom det vanlige, hvor jeg virkelig måtte trå ut av komfortsonen. Jeg hater jo å bli tatt bilde av, så her var det bare til å kvinne seg opp og rett og slett prøve å gi litt F!

Denne dagen har bare flydd forbi, og jeg har allerede rukket å gjeste God Morgen Norge for å prate litt om Valentines Day, og i tillegg bli intervjuet av NRK her hjemme. Dette intervjuet handler om mitt plantebaserte kosthold, og at jeg kanskje skulle passet meg for å bruke begrepet vegan-ish, sånn mht. kritikken som «hagler» når jeg en sjelden gang spiser fisk. I intervjuet deler jeg tanker rundt dette, og jeg gleder meg til det kommer ut. Skal skrive et innlegg om dette når intervjuet går live, slik at alle som lurer eller som stiller seg kritisk, får svar på alle sine spørsmål vedr. kostholdet mitt, yay!

Har dere en fin dag, skjønne venner? Fuglene mine er tilbake, og jeg er sååå glad! De har vært litt fraværende de siste dagene, men nå er det full fest i tiki-baren. HURRAA!