Annonse

KRISTIN OG DENNIS GJØR TING DE IKKE KAN…

Hahaha, det er ikke til å stikke under en stol at hverken Dennis eller jeg ble født med ski på beina. Dere husker kanskje skituren jeg ble dratt med på i påsken i fjor, og hvor dårlig det faktisk gikk!? Jeg har altså ikke vært på flere skiturer siden den gang, og Dennis har vel ikke stått på bortoverski siden barndommen.

I går, derimot, måtte vi begge legge ut på skitur som en del av denne påskekrimmen vi spiller inn, og det hele ble ganske komisk. Hverken riktig utstyr eller teknikk var på plass, og det var ingen tvil om hvem som hadde minst peiling på dette her, haha. På tross av armer og bein overalt, max kaos og bare rot, ble det en supertrivelig og solfylt lørdag i skiløypen, og det frister definitivt til gjentagelse.

Det er altså noe veldig koselig og litt romantisk over det å ta en skitur sammen med kjæresten, og selv om vi var en hel gjeng bestående av både filmcrew, lydmann, produsent og regissør, var det noe litt magisk og ekstra koselig over den lille turen Dennis og jeg hadde tilbake til hytten, da vi var ferdige med opptak. En hyttetur til fjells står på fremtidsplanene våre, og jeg håper så inderlig at vi klarer å finne tid til en rolig helg sammen før jeg drar på skattejakt.

Etter endt innspilling i skiløypen, ventet iskalde Coronas og afterski på oss i solveggen, før vi fikk servert en nydelig middag. Herregud for en perfekt lørdag! Under her kommer noen snaps fra gårsdagen – snaps som flere av dere mest sannsynlig ikke forventet å se her på bloggen, haha.

Også i dag står innspilling på planen, og vi er nok ikke ferdige her før i kveld. Vi skal prøve å få tatt turen innom dere i løpet av ettermiddagen, for vi har nemlig en aldri så liten video på lur til dere – det er bare til å glede seg, hehe.

Hvordag har dere hatt det i helgen, skjønninger?

Annonse