SLIK KRØLLER JEG HÅRET MED RETTETANG

//Annonse

Herregud så lei jeg er av denne jetlaggen. Hva er det som skjer? Vi var jo egentlig ikke lenge nok borte for å bli såpass påvirket, men tydeligvis klarte vi å snu om døgnet så til de grader, at det skal ekstremt mye til for å komme tilbake til norsk tid. Vi kvikner til liv på kveldstid, og i natt fikk jeg ikke sove før klokken nærmet seg fire – som enda en gang resulterte i at jeg ikke klarte å stå opp da alarmen ringte klokken syv. Det ordner seg heldigvis alltid, så i løpet av helgen er jeg nok back on track.

Jeg får så masse spørsmål når det kommer til håret mitt – både når det gjelder hvilke produkter jeg bruker, men også hvordan jeg styler det til fest. Jeg tenker at det er bedre å vise dette i en video, så i går filmet jeg hvordan jeg krøller håret med rettetang, og hvor fort håret bølges med bølgetang. Jeg er jo så lite flink til å style hår at det er på grensen til flaut, og skal det være litt liv i det, må jeg ta i bruk gode redskaper! Jeg sverger til rettetangen fra MAST og bølgetangen fra Gammapiu, som alltid gjør underverker med håret når jeg trenger en ekstra boost!

Ved kjøp av rettetang eller bølgetang, får dere med Alligator Hair Clips på kjøpet. Skriv «Kristin» i kommentarfeltet når dere handler hos Makestyle.no, for å sikre dere en GRATIS pakke – hurra ♥

Nå blir det altfor sen frokost, og deretter skal jeg pakke ut etter Las Vegas. Koffertene står fortsatt i gangen slik de alltid gjør etter hjemkomst. De kan faktisk ende opp med å stå der i nesten en måned, og ett av målene for 2018 er å endre den kjipe uvanen, haha.

Har dere en fin lillelørdag?