Annonse

KRYSSET AV PÅ BUCKETLISTEN!

Annonse: På tur med EF Norge

//Lokal tid: 09.16

Som jeg nevnte i forrige innlegg, så har jeg drømt om å oppleve Museum of Ice Cream i en hel evighet. Jeg ble så glad da jeg fant ut at utstillingen hadde flyttet til San Francisco, og at jeg omsider skulle få muligheten til å ta turen innom. Jeg ble overhodet ikke skuffet, og koste meg glugg ihjel gjennom hele timen vi tilbragte i det rosa universet. Dennis, derimot… Hahahaha! Stakkars Dennis… Hva han må stille opp på for å please meg, ass! For en mann jeg har ♥

Høydepunktene fra touren har dere kanskje sett i denne videoen, men jeg føler likevel at jeg bare må dele disse bildene med dere også. Sånn… Nå skal jeg slutte å mase om rosa og unicorns, haha!

Beklager at kvaliteten er noe dårlig, forresten… Jeg skjønner ikke hva som skjer med kameraet vårt, men jeg føler det har begynt å tulle seg noe som er fryktelig irriterende. Det er jo ikke eldre enn et halvt år gammelt, så dette er ufattelig irriterende. Kanskje vi må investere i et nytt objektiv? Er det forresten noen av dere som har erfaring med Sony A5100 og ulike objektiver? Det hadde vært gull å finne ut hvilket objektiv som er et soleklart must. Vi har 35mm som vi som regel er fornøyde med, men kanskje vi må kjøpe noe enda bedre? Hjeeeelp!

Vi er dessverre litt uheldige med været i dag… I følge værmeldingen skal det være tåke helt frem til klokken 16.00 i ettermiddag, men vi satser på at det vil lette litt før vi må kjøre videre. Morro Bay er jo så fantastisk i solskinn, så nå krysser vi fingrene for at værgudene vil spille på lag.

Har dere en fin onsdag, skjønnheter? ♥

Annonse