Annonse

KUNNE DET VÆRT LITT KULT?

God morgen, fininger 

The sun is shining, livet smiler, og vi sitter her i såffan som noen zombier, før vi skal ta fatt på frokosten. Det tar alltid litt tid å komme i gang, spesielt på lørdagene, men som jeg har nevnt tidligere, så er det så deilig med en slik lazy start på dagen. 

Jeg har lekt meg litt med noen superfreshe nail wraps de siste dagene, og når jeg leker meg med sånt er ikke kameraet langt unna. Disse stickersene her var så freshe at jeg vier dem et helt blogginnlegg, selvom de var et sant helvette å få av, haha. 

Jeg er jo kjent for fargerike negler til enhver tid, og freshe negler ser jeg på som noe av det viktigste tilbehøret. Det tilfører både antrekk og hverdagen det lille ekstra, og slike crazy aztec wraps som dette, gjør virkelig susen. Ikke er de spesielt vanskelig å klistre på heller, MEN, baksiden av hele opplegget er at de er mer eller mindre umulig å få av. Og da mener jeg UMULIG, haha!

Men okei.. Det jeg vil frem til er vel egentlig at slike wraps er så fresht, at jeg faktisk synes det er verdt å bruke en hel dag på å fjerne dem, hehe, så hvis du er som meg, anbefaler jeg å være på utkikk etter sånne som dette når du er på shopping. Bershka og Claire’s har mange varianter, og jeg synes at utvalget i utlandet er best. Apoteket har dog noen freshe varianter som zebra og leopard, og jeg digger dem! 

Og så er jo spørsmålet om dette er noe dere er keen på at jeg tar inn i butikken.. Kunne det vært kult om jeg solgte nail wraps i alle mulige varianter? La meg høre hva dere synes, og hvis dere er keen, skal jeg prøve å få fatt i noen superkule mønster og fargekombinasjoner – hurra!

Skravles senere, vakre venner! Dere betyr ALT 

SMASK

Annonse