Annonse

KUNSTEN Å BEVARE GNISTEN I FORHOLDET

Den som hadde hatt en Huawei Mate Pro 20 på daten i går – da hadde nok disse bildene blitt hundre ganger bedre, haha. Men så er jo litt dårlige mobilbilder tatt med en sliten iPhone litt sjarmerende det også. I moderate mengder, riktignok…

Jeg nevnte for dere at vi skulle på date i går, og det å komme seg opp av sofaen og ut av leiligheten, er uten tvil viktig for å bevare gnisten i et forhold. Vi har en tendens til å gro fast i sofaen med en serie på TV. Det er jo så digg å bare være hjemme, krype opp i sofakroken, og bare sitte der å glane inn i TV-skjermen, iført en sliten joggebukse. Joda – visst er det koselig å se på serier sammen og dele et kilo smågodt, men det tilfører liksom ikke noe ekstra gnist til forholdet. Det utveksles ikke et eneste ord – bortsett fra når jeg ikke skjønner hva som foregår, og trenger en forklaring av Dennis, men utover det, blir det liksom ikke så mye kommunikasjon. Og kommunikasjon? Det er nøkkelen for å få et forhold til å fungere.

Så… I går dro vi ut på date. Det var nummeret før vi bare ble værende hjemme. Det er jo så mye styr, vettu, med å ordne seg og bytte ut den digge joggisen mot en stram og ubehagelig jeans, men vet du? Det er det minste en kan gjøre for forholdet. Det er ikke mer som skal til for å finne tilbake til gnisten, og en slik date som dette kan jo faktisk lokke frem både sommerfugler og følelsen av å være nyforelsket. Det er så viktig å løsrive seg fra elektroniske duppeditter, og i stedet prate sammen om alt som skjer. Og det var akkurat det vi fikk gjort i går, da vi hygget med en deilig middag på Delicatessen.

Delicatessen er et perfekt sted for en romantisk date, uansett om det er den aller første eller en date etter flere år i forhold. Lokalet er sjarmerende og koselig, belysningen er stemningsfull, og man sitter tett og trangt ved se små bordene. Maten er upåklagelig, og det er utvalget av drinker også. Vi fikk bord ved vinduet, og det var noe ekstra hyggelig ved å sitte akkurat her, mens regnet høljet utenfor.

Etter et par timer med god mat og gode samtaler, suste vi oppover til Nydalen og Oden Kino. Dette er den fresheste kinoen i hele Oslo, og har et lekkert bar-område som også passer perfekt for en datenight. Og så må vi ikke glemme de insane digge setene i LUXE-salen. Altså… Her snakker vi setevarme og muligheter for å ligge helt flatt om man vil, og hele kino-opplevelsen blir jo bare hundre ganger bedre.

Filmen vi så var Bohemian Rhapsody – jeg var helt nødt til å se den en gang til, og da passet det jo perfekt at Dennis ikke hadde sett den enda. Denne filmen er så hinsides bra, og man er garantert gåsehud gjennom store deler av den. Anbefales på det sterkeste!

Nå skal jeg pakke kofferten! Om noen timer drar jeg nemlig av sted til Gardermoen og videre til Spania. Dennis kommer først nedover til helgen, så derfor var det ekstra godt med gårsdagens date ♥

Ønsker dere alle en vidunderlig start på uken, så sees vi senere!

Stor klem

Annonse