Annonse

KVALITETSTID

Ojsann.. 

Jeg har vært opptatt i hele dag, og først nå fikk jeg litt tid til å oppdatere dere. Det skjer mye spennende om dagen, og et møte tidligere i dag kommer til å føre masse moro med seg fremover. Gleder meg til å gi dere litt mer info etterhvert!

Dennis kom ikke hjem før tidlig i morges da det var noe surr med flybillettene, og nå har vi akkurat kommet tilbake til cribben etter en superhyggelig lunsj på Villa Paradiso. De av dere som har vært der vet hva jeg snakker om når jeg sier at pizza parma er HIMMELSK, og har dere enda ikke smakt den hvis dere har vært i nærheten av Løkka, blir dere helt nødt til å stikke innom ved neste visitt. Lover dere?

Det var sååå deilig å se mannen igjen.. Selvom det bare er noen dager siden sist har savnet vært stort, og jeg ser frem til en ny uke som samboere. Hvor langt har vi kommet nå? Har vi begynt på 4. uken? Haha, jaggu ikke verst.. Det er jo mye å vende seg til i tillegg til nye rutiner, og selvom det dukker opp en uenighet i ny og ne, er det å være samboere helt fantastisk. 

Vi snakkes litt senere, skjønninger. Jeg har en spennende konkurranse på lur som dere ikke vil gå glipp av, og dere? Takk for fine ord i forrige innlegg samt nominasjoner til Vixen Blog Awards! Dere er så forbanna fine, og om jeg plukkes ut som finalist i en av kategoriene når den tid kommer, er det takket være dere ♥

Love you all 

Image and video hosting by TinyPic

Annonse