Annonse

KVELDEN FØR KVELDEN

Ah, det er lille julaften og julefreden har senket seg her hjemme. Denne dagen er så magisk. God stemning i heimen, med masse god mat, julemusikk og ikke minst, pynting av juletre. Det er noe av det koseligste som finnes… Da tar min stefar og jeg på oss nisseluer og pynter for harde livet mens mamma koser seg med gløgg og ser på mens vi styrer på… I kveld vises også Grevinnen og hovmesteren, og det er fast tradisjon at vi ser den sammen, i kombinasjon med ribbe og annet godt. Elsker den serien! Får alltid julestemning når den vises…

I morgen er det årets beste dag… Jeg blir som et lite barn på julaften. Står opp kl 8, våkner til julestrømpe og tasser inn i stuen hvor jeg blir liggende på sofaen foran tv-skjermen, i flere timer. Kl. 11 begynner tre nøtter til askepott, og det er viktig å få med seg. Selvom man har sett filmen hundre hanger før, blir ikke julaften den samme uten. Gleder meg!

Nyt kvelden før kvelden, kjære lesere ♥  

Annonse