Annonse

KVELDENS PARADISE HOTEL EPISODE

Kjære lesere…

Jeg ser at flere av dere kommer med kommentarer i forbindelse med kveldens episode på Paradise Hotel. Dette er noe jeg egentlig ikke ønsker å skrive et eget innlegg om, men velger allikevel å gjøre det, for å støtte Dennis, selvom jeg ble ganske så sjokkert over det som skjedde.

Først og fremst… Ikke be meg skamme meg over partneren min. Jeg vil nødig bli innblandet i kveldens drama. Jeg fikk ikke med meg dette, da jeg trolig hoppet rundt på de forbanna krykkene mine. Dennis og Christina var på en kjempe snurr da dette skjedde, men det er så klart ingen unnskyldning. Uaktuell oppførsel, og Dennis har beklaget seg på facebook. Han er virkelig lei seg for dette, og derfor ønsker jeg å få frem dette til enda flere via bloggen. Husk på at det er mye som ikke vises på tv, og det er alltid flere sider av samme sak. Dennis er verdens greieste gutt, ikke glem det! Dere har likt han hele veien, så ikke la denne uheldige hendelsen endre deres syn på han.

Dennis beklager av hele sitt hjerte, og vi ønsker dere en fortsatt fin tirsdagskveld!

Masse kjærlighet fra oss!

Annonse