Annonse

KVELDS

Kvelds, dere… Jeg er så sinnsykt svak for kvelds, og jeg mener at dette er det koseligste måltidet i løpet av en dag. Ihvertfall hvis man nyter den i godt selskap, som jeg gjorde i går, og ikke minst i dag. 

Dennis har omsider kommet seg til Oslo, så nå har vi akkurat spist og kost oss gløgg ihjel her på kjøkkenet, mens julemusikken surrer i bakgrunnen. Stearinlysene er tent, stemningen er romantisk avslappet, og akkurat nå kunne jeg ikke vært lykkeligere. Mye av grunnen til at jeg føler meg spesielt lykkelig nå, er fordi at hele dagen har vært så sinnsykt fin. Hektisk, men fin.

Dagen begynte ute hos mamma, da jeg skulle hente- og bli med henne på sykehuset. Hun har nemlig testet ut noen nye medisiner i forbindelse med sykdommen (MS), som vi har håpet på at ville bidra til en bedre hverdag for henne, så i dag skulle hun utføre en gå-test, for å se om motorikken og gangen hadde forbedret seg siden sist. Hun er jo nemlig avhengig av rullestol, hun har veldig store smerter og vanskeligheter med å bevege seg, så det var så stort for meg, og ikke minst rørende å se at hun faktisk var blitt bittelitt lettere på foten. Ikke mye, men litt… Nok til at vi valgte å se på resultatene som et skikkelig stort lyspunkt, en motivasjon, og et steg i riktig retning. Bokstavlig talt!

Etter testen samt delvis oppløftende samtaler med sykepleier, satt vi oss på café for å hygge med en liten lunsj og selvfølgelig noen kopper kaffe. Vi er jo noen reale kaffekjerringer begge to, og det var bare så vanvittig deilig å tilbringe hele formiddagen sammen med den fine mammaen min. Ingenting er bedre enn å skravle med henne, se henne smile, og ikke minst klemme på henne, og fremover skal vi bli enda flinkere til å ta hverandre med ut på date ♥ Gleder meg allerede til neste gang!

Da jeg dro fra mamsen, kjørte jeg rett til Belinda for å plukke henne opp, og ettermiddagen bestod av max hygge her i Toftes Gate.

Sladring, uendelig mye kos, og Snikk Snakk, og apropos Snikk Snakk så er vi fullstendig klar over at vi har sviktet dere, men vi håper også på forståelse for at det er ekstremt utfordrende å få til både filming og redigering midt i en ekstremt hektisk hverdag. Vi er her, litt sånn av og til, oki? Kan vi ikke bare bli enige om at det er greit at vi er her en mandag her og en mandag der? HE HE, hurramegrundt, og SUUUPER. Da sier vi det!

Nå skal jeg legge bort elektronikken, og fortsette kosekvelden med mannen. Vi er nemlig midt oppi både qiuz og latterkrampe mens vi deler en flaske vin, og onsdagen kunne ikke vært bedre. 

Nattinatt, skjønninger. Skrives i morgen ♥

Image and video hosting by TinyPic

Annonse