Annonse

KVELDSTUR MED MINI

Siden denne dama skal ut og svinge seg i kveld, fikk Dennis fredagen «fri» fra familien. Jeg møter nemlig jentene allerede klokken fem i ettermiddag, så i går var det hans tur til å hygge med gutta. Og når jeg sier «hygge med gutta» , betyr det LAN, haha. Jeg skjønner ikke hvordan det kan være gøy å sitte i et rom sammen, foran hver sin PC-skjerm. Men nå er jo ikke jeg inni denne gaming-verden heller. Fortnite er visst det kuleste ever, så kanskje jeg ska få med meg jentene på LAN jeg også? Jeg ser det for meg… Oss jentene hyle og skrike foran skjermen, mens vi bygger, dreper og fanger loot (?) . Herrejesus!

Anyways… I går var lille mini og jeg alene, og siden jeg – før Dennis dro – hadde brukt altfor mye tid på jobb, mails og klesvask, kjente jeg på behovet etter å komme meg ut. Kvelden i går var nydelig, så mens solen sakte men sikkert var på vei ned, tok Falk og jeg en trilletur i vidunderlige Botanisk hage. At vi har en så fantastisk park rett utenfor døren er jaggu ikke verst, så nå må jeg bare bli flinkere til å bruke mer tid her.

Det var så deilig å tusle rundt her i det fine været, mens fuglene kvitret og sang. Det var den eneste lyden jeg hørte bortsett fra lyden av hjulene på vognen som trillet bortover, og jeg kjente på en umiddelbar indre ro. Jeg har vært så stresset den siste tiden, og har nok tatt på meg for mye jobb enn jeg burde. Jeg glemmer å tenke på at jeg er nybakt mamma, og jeg er rett og slett helt nødt til å sette ned foten, og flytte fokuset fra jobb over til det som virkelig betyr noe.

Det var nesten ikke et menneske å se her denne fredagskvelden, og det var så deilig. Det var bare oss – Falk og jeg… Og alle fuglene, selvfølgelig. Perfekt!

Vakre Botaniske… Hadde det ikke vært for at himmelen nettopp åpnet seg, hadde vi tatt en tur her i dag også, men det får vi heller utsette til i mandag. Det skal visst bøtte ned i morgen også, så vi får holde oss inne i stedet. Men i kveld, derimot… Da skal mami ut på byen for første gang siden nitten-pil-og-bue. Lurer på om jeg husker hvordan det gjøres, haha! Og om jeg i det hele tatt holder ut til lenger enn midnatt.

Hva står på planen deres i kveld, fininger?

Annonse