Annonse

KVINNEDAGEN MED THE KÅSS FURUSETHS

Det var en starstrucked bergenser som entret fantastiske Else sin fantastiske leilighet, for å være gjest i dagens podd. For en ære! Else og hennes herlige søster Cecilie, er to magiske kvinns med gode verdier og holdninger, og at invitasjonen til The Kåss Furuseths kom min vei, rørte meg faktisk langt inn i sjelen. Jeg fikk så ekstremt mye energi av dette besøket, og koste meg glugg fra begynnelse til slutt. Og den cribben til Else? OMG!

Her er noen glade snaps fra dagen, og så håper jeg dere vil tune inn på P3 ASAP for å lytte til denne superfine episoden

Og til dere kjære kvinner, GRATULERER med dagen! Det kommer noen ord fra meg litt senere, men nå har jeg en liten unge på fanget dekket i banan, som trenger et bad omgående, haha. Den bananen, ass… I håret, mellom alle fingre, og i hele ansiktet. Og på klærne, selvfølgelig. Akkurat sånn det skal være!

Nyt dagen så lenge ♥

Annonse