Annonse

KVINNEDAGEN, TIME FOR TIME!

Dere er bare de beste ever! Jeg var ikke hjemme fra Debatten før klokken var nærmere halv tolv, og da ble jeg sittende i nesten to timer for å lese gjennom kommentarer fra dere, mailer, meldinger, og Snapchats. Dere er altså bare så fantastiske, og jeg er evig takknemlig for alle tilbakemeldinger som tikket inn gjennom hele gårsdagen. Det ble en fantastisk kvinnedag for min del, med mye gode samtaler og godt engasjement. Jeg hadde masse på agendaen i går, og derfor synes jeg det passer perfekt med et time-for-time-innlegg.

Klokken 07.30: Jeg har kommet meg opp av sengen, og sitter ved kjøkkenbordet og nyter dagens første kaffekopp. Jeg forbereder meg til både panelsamtale og debatt som skal foregå litt senere, men skal først hive meg i bilen og suse nedover til TV3. Jeg er giret og full i adrenalin – denne dagen blir så bra!

Klokken 09.00: Jeg er på plass hos TV3 med selveste Hans-Erik aka Hank von Helvete, for å gjøre en innspilling av en promo til et splitter nytt program. Jeg befinner meg altså i en setting jeg ikke har vært i tidligere – dette her er nemlig skuespill, så det blir spennende å se om jeg nailer oppgaven eller ikke. Skuespiller Gjelsvik…. Hahaha! Det klinger virkelig ikke bra.

Klokken 11.00: Jeg har omsider kommet meg til den fine Tise-gjengen, etter et jeg på ett eller annet mirakuløst vis klarte å ende opp i nærheten av Sognsvann i stedet for sentrum. Man må visst aldri stole blindt på GPS’n – det blir jo bare rot, men jeg kom meg altså frem til riktig adresse til slutt, haha. Jeg får på meg en genser med mitt eget trykk, og hygger med gode samtaler i godt lag. Jeg får også levert fra meg en sekk med klær, for visste dere at Tise faktisk fikser biffen – og selger tingene dine for deg, om du ikke har overskuddet eller tid til det selv? Helt genialt!

Klokken 14.00: Jeg har kommet meg hjem igjen, og slenger en Oumph! Vegan frossenpizza i oven, og kaster den i meg før jeg skal tilbake til Tise. Dagsrevyen ønsker nemlig en lite intervju med noen av oss som har vært med å designe T-skjorter og gensere i anledning kvinnedagen, så nå gjelder det å få i seg denne kjappe og superdigge lunsjen, før jeg hopper på trikken.

Klokken 15.00: Jeg er tilbake på Tise, og sitter nå og skravler i vei med Nora og Jenny. Disse damene her er bare så flotte og gode, og som jeg nevnte i går, var det rett og slett en ære å få tilbringe deler av dagen med disse fine folka. Jeg møter også Cess for første gang – en av de morsomste komikerne i hele Norge… FOR en dame! Hun der har jeg seriøst lyst til å bli venn med… Jeg får sende henne en friend request på Face, haha!

Klokken 19.00: Tiden flyr i godt lag – skravla gikk i ett, og jeg kom meg ikke ut fra Tise før klokken nærmet seg halv fem. Da var det bare til å komme seg på trikken, og forte seg hjemover. Jeg fikk spist en kjapp middag og skiftet, før jeg enda en gang kastet meg på bussen og satte kursen mot Mesh i sentrum. Når klokken bikker 19.00, sitter jeg klar i panelet sammen med bl.a Statsråd Linda Helleland, lege Kari Løvendahl Mogstad, og Øystein Kolstad Kvalø fra Press. Tale, aka Helsesista, er ordstyrer, og debatten er i full gang. Her snakker vi stort engasjement og høy temperatur – akkurat slik det bør være!

Klokken 21.00: Jeg drar direkte til NRK etter at vi er ferdige på Mesh, og kjenner nå at nervene begynner å melde sin ankomst. Jeg har aldri deltatt i Debatten tidligere, så dette er både stort og litt skummelt på samme tid – nå får det briste eller bære. Debatten kan dere se HER!

Jeg må også legge til at jeg synes det var utrolig sporty og tøft av Kristine å stille opp – det står det stor respekt av!

Klokken 23.30: Phew! Nå er jeg hjemme igjen, og ligger på såffan med beina høyt! Jeg avslutter kvelden med en haug av tilbakemeldinger fra dere fantastiske mennesker, mens jeg nyter et glass rødvin – nå kan helgen bare komme!


Hvordan var gårsdagen, skjønne venner? Håper dere hadde en vidunderlig kvinnedag!

Stor klem ♥

Annonse