Annonse

L.O.V.E

Hallaisen fra Gardermoen ♥

Nå er Betty og jeg god og mett etter en gigantisk porsjon med kjøttkaker, og kjøttkaker må faktisk være noe av det aller beste som finnes i hele verden. Mmmmmm! Vi er som dere vet på vei videre, Betty til Danmark, og jeg til deilige Stavanger for å få etterlengtet kvalitetstid med verdens deiligste mann, og ingen ord kan beskrive hvor innmari mye jeg gleder meg til å se han igjen. 

Slenger med et klissete kyssebilde fra ferien i fjor sommer, siden jeg er i det klissete hjørnet, og siden det ikke er lenge til vår neste tur. Tenk da! Om ÈN måned er vi på vei til Hawaii, og det kommer til å bli helt, heeeelt fantastisk!

Vi er jo litt fine sammen, er vi ikke? HEHEHE!

Jeg vil forresten bare informere om at jeg annonserer vinneren av den siste kalenderluken, på facebooksiden min HER litt senere i dag. Sorry forsinkelsen, men det har jo tross alt vært ferie. Hihi!

Snakkes i Stavanger, darlings ♥

Annonse