Annonse

LA CALIFORNIA

//Promotering av egen kolleksjon

Hallaisen Mandag, hallaisen Darlings ♥

Altså, jeg trekker tilbake alle de positive glosene jeg nevnte om toget i går.. Plutselig ble det jo så mørkt at jeg ikke kunne se noe av den flotte naturen, og i tillegg ble jeg så togsyk av å knotte på data’n at det var nummeret før det gikk virkelig gale. Jeg så liksom for meg et superhyggelig scenario med en kopp kaffe, en Mac på bordet og en flott utsikt, sånn som vi ser på reklamen for NSB vet dere, men det ble liksom alt annet enn dette.

I tillegg fikk jeg mensen, så på toppen av kvalmen satt menssmertene inn, og der satt jeg UTEN tamponger og bare, «flott«, mens jeg også kunne ønsker jeg var alene så jeg kunne sluppet den fisen jeg hadde hold på siden togstart. Hahah, altså den fisen fikk ikke fare fritt før etter fem timer, og da var tilstanden min så dårlig at det må ha vært synlig på flere mils avstand. Jeg kan vel ikke gi toget skylden for at søndagskvelden gikk i dass, men togturen i går var virkelig ikke en like stor innertier som jeg hadde sett for meg. HA HA HA!

Alright, jeg skal ikke vie dette innlegget til menssmerter og mageproblemer, men jeg skal rett og slett komme med den gode nyheten om at to nye fantastiske hoodies er kommet inn i nettbutikken. Under her ser dere Hangover Hoodie, og dette er uten tvil den deiligste hoodien i hele verden. Myk, slækk, oversized og superdigg! 

Hoodien passer naturligvis perfekt dagen derpå, og f.eks på fisketur. Hahah! Husker dere da vi tok stangen fatt og stakk opp til Nøklevann for å prøve fiskelykken for noen uker siden? Da var jeg iført denne herligheten, og flere bilder ser dere HER.

I tillegg har jeg gleden av å avsløre vinnerne av StyleConnection konken, så da gjenstår det bare å si GRATULERER SÅ MASSE TIL:

♥ Maria Christine Hammer
♥ Cecilia Catharina
♥ Tara Andersson

Wuuuhuuuuuu! Send en mail til [email protected], så fikser jeg gavekort til dere ASAP! 

Til dere andre, så lusker flere konkurranser i buskene, så jeg skal nok dele ut mange fine gavekort fremover. Jeg hadde jo lyst til å dele ut noe til dere alle, for jeg blir jo så inn i granskauen glad og rørt over engasjementet og den enorme deltagelsen! Tusen takk for at dere er så himla fine!! Jeg elsker dere ♥

Nyt dagen så lenge.. Talk later!

Annonse