LA ICE CREAM

Hallaien igjen, deilige lesere ♥

På denne grå dagen har jeg fått sprudlende besøk av Pay, så nå har vi trøkket i oss en Grandiosa siden det tross alt er tirsdag, mens vi samtidig har løst verdensproblemer og kommet opp med kreative påfunn! Gøy! I tillegg til besøk og pizza, dumpet det også en gladpakke ned i postkassen min i dag, og i denne pakken lå det noen noen deilige artikler som jeg bestilte for noen dager siden. 

Disse herlighetene er fra Junkyard, og skal smykke meg opp i sommer. LA øredobb og iskrem ring? Asså, hvor fett er ikke dét?? Love it! 

Siden jeg har noen gode venner på Junkyard’s HQ har jeg seff fikset en rabattkode til dere fabelaktige lesere, så nå kan førpåskeshoppingen bli litt ekstra hyggelig da denne koden gir 20% rabatt på absolutt alle varer ut torsdag 10.april. Innafor?? 

Ring HER // Øredobb HER

Hurraaa for Junkyard og rabattkoder, så hvis det er noen gutter og jenter her som ønsker å svi av noen kronasjer på landets kuleste nettbutikk, kan altså dette gjøres med rabatt ved å oppgi rabattkoden STYLECONNECTION ved utsjekk. Juuubiiii! 

Har dere noen spennende planer for kvelden da? Jeg skal etterhvert svippe Payen min hjem, for så å stikke utover til mamsen for litt ettermiddagshygge og tirsdagsskravling. Denne regntunge og kjipe dagen ble jaggu ikke så kjip likevel, så nå går jeg bare og smiler fra øre til øre. 

Happy Tuesday, Superstars ♥