Annonse

LA MORNING

Happy Monday, Superstars ♥

Hvordan har ukens første dag behandlet dere så langt? Suger den max eller duger den rimelig greit? 

Her i LA har vi hatt en rolig og deilig morgenstund ved bassenget, og jeg tror jaggu vi har klart å unngå denne jetlagen. Nå har vi nemlig sovet i 12 timer og stått opp på riktig tid, så vi krysser fingene for at alt er good. 

Det eneste som er forbanna irriterende nå er at internetten ikke er så veldig samarbeidsvillig, og siden dårlig forbindelse er noe av det mest irriterende jeg vet om i hele mitt LIVET, sier det seg selv at jeg har holdt på å rive av meg et par-hundre hårstrå så langt i dag. Takk gud for at jeg endelig fikk publisert disse bildene, sånn at vi kan komme oss ut på nye opplevelser. 

I dag står Universal Studios for tur, så i dag skal vi bare hygge og le før date night i kveld. Om den blir ute ved poolen eller på en restaurant er fortsatt uvisst, men at vi har funnet den herligste leiligheten i hele Hollywood er i hvert fall sikkert. Hvor deilig er det ikke å åpne dørene på soverommet og bare ta kaffekoppen med seg ut på en såpass koselig plass som den over her? Åh.. So far so good! Ubeskrivelig good, faktisk!

Hva skjer der hjemme da? Har dere noen juicy historier fra helgen som dere vil dele? Heheh!

LOVE YOU ALL 

Annonse