LA OSS HA ETT NYTTÅRSFORSETT…

//Lokal tid: 20.47

Mornings, folkens ♥ Håper dere har sovet godt! Her er kvelden enda ung, og før vi stikker ut på date, tenkte jeg å titte innom dere med et forslag til nyttårsforsett. Nyttårsforsetter er i grunn ikke noe jeg er spesielt opptatt av, men det å sette seg mål for fremtiden er jo noe jeg ser på som svært viktig. Og hva er vel viktigere enn å sette seg et mål om å bli mer glad i seg selv?

Like før jul var jeg innom VG for en liten innspilling til MinMote.no sin spalte; Min Mening! Og i denne lille snutten prøver jeg å komme med noen lure tips til hvordan vi kan få det bittelitt bedre. Trykk på bildet under om du er keen på å ta en titt ♥

I 2018 skal du bli din egen bestevenn! Du skal bli mer glad i deg selv, og eliminere årsakene fra livet ditt som gjør at du føler deg dritt. Dette er året hvor du skal blomstre mer enn noen gang, og bytte ut skittkastingen til eget speilbilde med noen positive gloser. Sett deg dette som ett av målene i 2018, og gjør en innsats hver eneste dag for å nå dette målet. Jeg heier på deg ♥