Annonse

LA OSS SNAKKE LITT OM INTIMBARBERING

//Annonse

Barbering, folkens… Og det vanvittige utvalget av høvler som finnes der ute. Man blir jo nesten helt svett, og er det én ting bloggere er ram på, så er det å anbefale barberhøvler, haha. Hele opplegget er ganske komisk, og vi har faktisk kommet dit at barberhøvler er et sentralt tema når bloggere skal parodieres. For joda, vi har sett høvler på alle bloggene vi har her til lands. Høvler for ulike hårvekster og områder, høvler med to blader og høvler med fem… Høvler i rosa og høvler i turkis, men én ting vil liksom aldri forandre seg – at barberhøvler er noe vi trenger. I hvert fall alle oss jenter som liker det litt glatt og smooth både her og der, og som ikke orker tanken på hverken voksing eller epilering. Damn, det gjør vondt ass!

Jeg tror jeg har testet alt av høvler som finnes på markedet, og jeg har vært borti en haug av ulike merker. Sistemann ut var Intuition Sensitive Care fra EFI, og den har jeg sverget til siden jeg prøvde den første gang. Den er jo så digg å barbere seg med – man merker liksom ikke at det er barbering man holder på med, siden det føles så mykt og behagelig. Denne høvelen egner seg dog ikke på musa, og jeg har faktisk vært på en evig lang jakt etter den ultimate høvelen for intimbarbering, som IKKE etterlater røde prikker og ubehag.

Jeg har nå klart å grine meg til den lille luringen, Quattro Bikini for Women fra EFI – en høvel jeg har hatt lyst til å teste siden i fjor, og jeg var både glad og spent da jeg satt meg ned på huk i dusjen i går, for å se hva den var god for. Halleluja, sier jeg bare. Glem alt jeg har sagt om intimbarbering tidligere – det har nå aldri vært enklere å ta rotta på bikinilinjen. Det har heller aldri vært enklere å lage frisyre down stairs, haha. Jeg er nemlig ferdig med den epoken i livet hvor jeg foretrakk å være glattbarbert, og nå trives jeg best med en solid trekant – den trekanten blir perfekt med Quattro Bikini, og det er noe å rope høyt hurra for!

Høvelen er liten og nett, og har i tillegg en liten batteridrevet trimmesaks som kan brukes til å justere bikinilinjen, og til å fjerne uønskede hår. Genialt, sarru? Genialt! I’m in love… Jeg anbefaler også basik shave glider gel for optimalt resultat! Aldri mer skal noe annen høvel enn Quattro Bikini få rote det til der nede – jeg har nemlig funnet min favoritt!

På torsdag skal jeg til en ny gynekologisk undersøkelse, og denne gangen stiller jeg med trimmet bikinilinge, UTEN røde prikker, haha. Takk, EFI, for at dere får meg til å føle meg både vel og fresh down under.

Nyt kvelden, babes. Vi stikker snart hjemover, og planen for kvelden er sofa og serier – perfekt! ♥

Annonse