Annonse

LA RANDOMS

Søndag, du er ikke så aller verst skal jeg fortelle deg!

Solen skinner i dag også, og om ikke så altfor lenge stikker vi til Santa Monica for enda en fotoshoot med de herlige jentene i 2minutter. Herregud så glad jeg er for at noen såpass flinke folk faktisk tok kontakt og ønsket å knipse litt bilder av StyleConnection, og resultatet kommer til å bli helt forbanna amazing. Bildene fra halloweenfesten skal dere få se senere. Jeg hadde nemlig kamerafri i går, og siden Mariann likevel skulle både filme og ta bilder fra eventet, fikk jeg lov til å låne noen bilder av henne. Hurra!

I mellomtiden kan jeg by på noen snaps fra gårsdagen.. Her er lett blanding fra både shoot og shopping, og hadde det ikke vært for superdeilige Melrose Ave. med sine unike vintagebutikker, hadde jeg aldri blitt en komplett hippie i går, hehe. 

ÅÅå.. Vi vil ikke hjem på tirsdag allerede, og hadde det ikke vært for at vi skal i bryllup neste helg, hadde vi selvfølgelig blitt her lenger. Heldigvis er jo LA bare en ellevetimers direktetur unna, så det er ikke siste gang vi leker oss in the City of Angels. Den tanken gjør meg sååå glad!

Hvordan er livet hjemme? Har det begynt å snø? Haha!

KJÆRLEIK ♥

Annonse