LA RUSSEN KOSE SEG, FOR POKKER!

Happy onsdag, godtfolk ♥

Har dere det fint?

Jeg er egentlig bare forbanna og i dårlig humør i dag. Sånn skikkelig grinete og sur, men jeg skal ikke la mitt dårlige humør gå utover dere akkurat nå, for jeg har langt viktigere ting å snakke om.

Russetiden er i gang for fullt, og hvert eneste år flommer det over av kommentarer i sosiale medier, som omhandler bråkete og irriterende russ. Det norske folk mener at russen skaper kaos, og småbarnsforeldre klikker i vinkel over et par kvelder med dunkende bass. Russen får beskjed om å dempe seg og ta hensyn til beboere, men hvem pokker tar egentlig hensyn til russen?

_MG_7613+copy//Foto: Landstrefftelemark.no

Da jeg var russ, ble store deler av russetiden amputert grunnet klager fra ildsinte bergensere. Politiet jaget oss bort fra alle våre hang out spots, og vi hadde så og si ingen steder å være. Det er nok mange av dagens russ som merker det samme, og da må jeg bare si; Kjære nordmenn, det er snakk om TO uker av et helt år, hvor det kan oppstå litt mer støy enn ellers. La russen kose seg, for pokker! Vi takler to usle uker med litt fest og moro, gjør vi ikke?

Russetiden er høydepunktet for mange unge – dette er noe de har gledet seg til i flere år, og de har brukt både tid og ressurser på å skape en så fin tid som overhodet mulig. De har i tillegg til å ta seg av en haug av skolearbeid, stått på som pokker for å mekke bil, og for å gjøre alt klart til en spennende tid i livet. De har kjent sommerfuglene i magen i flere måneder før russetiden kickes i gang, og klappet i sine hender over en leveranse av russeklær som dumper ned i postkassen. Kan vi ikke se gjennom fingrene i disse ukene, og slutte å klage så innmari?

La russen kose seg glugg ihjel.. La dem herje, feste, drikke seg drita, kline, bråke, skåle, rope, danse, spy, ligge, le og krype rundt. La dem ta så mange knuter de bare ønsker, og vær heller en bidragsyter i at russetiden blir så bra som bare rakkern.

Dere som klager har vel alle vært ung og crazy en gang, dere også? Dere var vel til og med russ? Stille-russ, da eller? Skjerpings, folkens! Dette takler vi!

Kjære russ,

NYYYYT denne tiden til det fulle. Plutselig er russetiden over, så pass på å gjøre disse ukene til en tid dere aldri vil glemme ♥