Annonse

LA OSS SKRU TIDEN TILBAKE…

//Reklame: Sponset opphold

Store kontraster, sarru?

Hallaisen fra minus 23,5 grader. What the hell, happened? Det er faktisk I overkant drastisk å gå fra 30 varmegrader, til en gradestokk som viser 23,5 (!!!) kalde. La oss bare si det sånn at det tar bittelitt tid å venne kroppen til det vanvittige temperatursjokket, haha.

Fra å bruke tre og et halvt minutt på å slenge på seg en topp eller en slækk kjole, og stappe tærne inn i noen sandaler, til å bruke en halvtime på å få på seg alle lagene som kreves for å overleve denne kulden. Makan! Det er faktisk 30 minutter som kunne blitt brukt på noe skikkelig gøy, faktisk… Men i stedet står vi der og stapper beina inn i slappe stilongser, akkompagnert av fleece, en tjukk genser, stilongs oppå stilongsen, lue og sjal, hah. Hallo, Norge. Hallo, vinter. Det er skremmende hvor godt vant man blir til «syyyyden» etter bare to uker, og jeg må ærlig innrømme at jeg stiller meg bittelitt skeptisk til skituren vi om få strakser skal legge ut på… Såpass skeptisk at jeg trenger å hente litt motivasjon i form av solfylte bilder fra Mexico. Tenk at dette bare er to dager siden…

Den nest siste dagen i Mexico var overskyet, men hjelpes så deilig. Dennis fikk oppfylt en av sine aller største drømmer – nemlig en timeslang massasje ved stranden, og for min del ble det margaritas mens jeg ventet. Tro det eller ei, men jeg hater å bli massert… Og jeg fler meg som den eneste i hele verden som ikke liker å bli knadd, haha. Er det flere av oss der ute? Det ser jo riktignok ufattelig digg ut – i hvert fall når omgivelsene er Mexico i sval bris.

Åh! Max savn… MEN, nå er jeg i Hemsedal med en fantastisk gjeng fra Bergen, og skal nå omfavne minusgradene og vinteren, spenne skiene fast, og legge ut på tur med et gigantisk smil om munnen ♥ Ønsk meg lykke til – det trenger jeg, haha!

Har dere noen spennende planer for dagen, skjønne venner?

Suss og klem

Annonse