Annonse

LA TOUR EIFFEL

Bonjour ♥

Solen skinner, det er på tide å komme seg opp og ut for å nyte nok en spennede dag her i Paris. Først må jeg bare vaske håret, for nå er grensen nådd for lengst, haha. Når til og med ikke tørrshampo funker, DA er det jaggu på tide å ta et par runder med shampo, balsam og kur, selvom det er noe av det kjedeligste som finnes. Å vaske håret for så å stå å føne det tørt i en evighet gjør meg nemlig sååå utålmodig, men nok om det.. Nå skal vi snakke mer om Paris og i denne runden det deilige Eiffeltårnet. 

«Stine, ser du det cherry blossom treet der borte? Vi MÅ bort til det treet, for jeg MÅ ta noen bilder av Eiffeltårnet med de blomstene i front. Skjønner du? For det blir SÅ fint, og sånne bilder MÅ jeg bare ha, oki?«.. Jeg fikk selvsagt viljen min, så da stod jeg der da – innimellom busker og kratt med en stilig og dyp knekk i knærene for å knipse noen bilder jeg så for meg at ville bli helt magiske.

Stine flirte godt av meg der jeg stod, og det gjorde de forbipasserende også. Hva jeg ikke gjør for bloggen, ass.. Hahaha! Men så, folkens.. SÅ skapte jeg søren meg en trend, for da jeg nærmet meg ferdig med denne lille fotoseansen var jeg omringet av japser med samme knekken i knærene, som også tok bilder av dette praktfulle tårnet med kirsebærblomster i fokus. Jeg ler!! Det der var sjukt funny, og la meg bare si det sånn at det kun var ett lite tre i full blomstring her, så det ble brått trangt om plassen for å si det sånn, heheheh.. 

Det er bare så vakkert her.. Jeg elsker denne byen, og gleder meg max til å suge til meg de siste inntrykkene før vi setter kursen hjemover i kveld. Ikke så aller verst mandag det her altså, hehe!

Nyt dagen, fininger. Så sees vi litt senere ♥

Stor god klem til dere


Annonse