Annonse

LACES & COFFEE

Fader altså..

Altfor sent for god morgen, men dagen har akkurat har blitt kicket i gang her i heimen.. På en typisk bloggete måte startet altså dagen med kaffe og magasiner, hvor side 32 med de grønne tonene ikke er inkludert på grunn av en tilfeldighet. Dette var selvfølgelig nøye planlagt for å få et flott visuelt uttrykk, og jeg bare, «Hei, hei bloggeeeeen, la oss blogge litt«. Haha, off!

Det er vittig det der med omgivelser og rekvisita til bloggposter. Jeg tar jo denne bloggen min ekstremt seriøst som jeg både tror og håper skinner godt igjennom, og jeg har mistet tellingen over hvor mange ganger jeg har svidd av noen kronasjer på detaljer og duppeditter, som KUN skal brukes som nettopp rekvisita til kommende blogginnlegg. Her har dere lov til å le høyt, og mitt mest ivrige bloggøyeblikk fant sted i sommer. Da Betty og jeg var i New York kom jeg over denne superkule og svære donut-baderingen på Urban Outfitters, som jeg tror de aller fleste har lagt merke til på en eller annen instagram. Denne kjøpte jeg selvfølgelig med en sånn iver og glede over å skulle ha en shoot med denne i poolen i Spania noen måneder senere. Jeg var så stoka at dere vil ikke ane, og resten av dagen var komplett grunnet tidenes superkjøp.

Fra mai til juli gikk jeg og gledet meg over denne baderingen som skulle være hovedperson i TIDENES Spaniaoppdatering, men i det flyet tok av fra Gardermoen kom jeg på at jeg hadde glemt hele greien hjemme i cribben. I det øyeblikket der føltes det som at verden gikk under.. Haha, can you believe it?? Det burde faen ikke være lov til å reagere over det som de aller fleste vil se på som bagateller, men for meg var det helt fobanna krise. 

Jeg gikk inn i en depresjon for pokker.. Denne tok jeg naturligvis med meg hele veien til Spania, og jeg skal love dere at både Dennis, Mamma og Jon ble rimelig greit informert om hvor fortvilet jeg var.. Opptil flere ganger om dagen, selvfølgelig! Til slutt måtte Jon filleriste meg.. «Det er en jævla BADERING, Kristin. ALVORLIG TALT«.. BARE en badering, du liksom. Pøh! 

Det var vel kanskje bare en badering, men satan for en kul badering da! Jeg kjenner frustrasjonen sniker seg innpå meg nå mens fingrene fyker over tastaturet. Hahahah! Dennis, som den gode kjæresten han er, lovet meg at vi skulle finne en tilsvarende pool-rekvisita, og trålte tålmodig alle tenkelige butikker som kunne ha en sånn donut til salgs. Ikke ÈN donut å finne.. IKKE ÈN! Så da endte jeg opp med en betydelig mindre og ensfarget rosa badering som fikk spille hovedrollen i scenen by the pool, og jeg kunne sakte men sikkert fordøye irritasjonen og savnet etter donuten. Galehus neste, sa du? Helt greit! Jeg er jo helt skadet!! 

Neglelakk HER // Blondeshorts HER

Jaddaa.. And this is how the story goes, men vet dere hva? Jeg trives skikkelig godt med å være litt smågal på akkurat det punktet. Hvis min unormalt store interesse for det visuelle uttrykket og rekvisita kan bidra til ekstra freshe bilder på denne bloggen min, så er vel det bare en bra ting, eller hva? Så neste gang dere ser meg nærmest ta fyr av glede i butikker som f.eks TGR, Urban Outfitters, eller Ale Hop, så vet dere at det snart kommer en bloggpost med en eller flere gjenstander som er nøye valgt ut på forhånd. Hahahahahha!

Nå blir det sen frokost på oss, så da vil jeg bare ønske dere en visuelt nydelig dag, og så skravles vi senere ♥

LOVE YOU ALL

Annonse