Annonse

LADIES NIGHT…

Mornings… 

Jeg kom akkurat inn døren her på Løkka og bare, «Betty?? HVOR er kameraet som Hege tok med ut i går?», og Betty bare «Ååå stemmer det! Kamera, ja…» 

Eeehh… Vi har nå sittet med en rimelig innafor latterkrampe mens vi samtidig måtte spørre hverandre om hva som egentlig skjedde i går. Var det gøy? Hvor var vi? Hvor dro vi? Hva drakk vi? Danset vi? Hvor endte vi opp til slutt? Bildene taler for seg, for kvelden i går ble en sinnsykt bra kveld, og det kan heldigvis dokumenteres. Hahahahh! 

Wæææ, fikk faktisk litt flashbacks til Hemsedal nå, men heldigvis gjorde vi ikke like mye skam på oss i går som vi vanligvis gjør på fjellet. Hehe!

Ser forresten at flere av dere ønsker en utelivsguide i Oslo, og jeg skal prøve å mekke sammen en liten oversikt. I går endte vi opp på BLÅ, som kan anbefales til alle som liker Hip Hop og R&B, og som samtidig ikke liker å pynte seg så altfor mye når man skal ut å danse. Er jo sååå mye bedre å kunne rocke løs på dansegulvet med lave sko contra skyhøye hæler, og kvelden blir liksom hakket bedre… 

Nå blir det sen frokost et eller annet sted på Løkka… Shades on, sier jeg bare. 

Hvordan utviklet deres kveld seg i går da? Noen som har noen ville historier de vil dele? 

SMASK ♥

Annonse