Annonse

LADY GAGA VIP EVENT

Fy fader for en natt!

I halv to-draget hørte jeg at Fokus trippet rundt som en gal mens han sutret skikkelig, og så kom den innforjævlige stanken. Stakkars lille bebisen min hadde faen meg blitt skikkelig dårlig i magen og gjort fra seg over hele soverommet. Running ass, sa du? Det finnes ikke noe verre enn å bli vekket på den måten, for så å kle på seg, hive hunden i dusjen og vaske ned alle gulv midt på svarteste natten.

Dette var ikke bare et engangstilfelle for å si det sånn.. Neida, selvfølgelig var det ikke det. Klokken fire måtte vi gjennom samme runde, og i morges våknet vi til en gang full av hundedritt.. Jeg har aldri sett så mye bæsj i ett og samme rom før, og at den lille skapningen der faktisk kan drite sånne usannsynlige mengder er jo helt ubegripelig. Nå har han vært i dusjen for tredje gang, dyrelegen har vært innblandet, og heretter blir det fiskeboller og ris på den lille krabaten. Åh, lille vennen min.. Han blir jo så flau når han ikke klarer å komme seg ut på do i tide, og jeg ser på hele han at han skjemmes. Jeg får jo bare sååå vondt av han, og nå krysser jeg fingrene for en stabil mage og ikke noen flere uhell utover alt. 

Men okei.. La oss gå over på noe litt mindre ekkelt, shall we? Haha, off.. 

Jeg tenkte å vise dere denne lille festlige snutten fra SOBAZAAR’s VIP event i forbindelse med Lady Gaga konserten. Alltid stas med et kjapt lite feelgood sammendrag i form av video, sant vel? 

Nei, dere.. Nå må jeg jobbe litt, og deretter skal jeg prøve å lure med meg Dennis ut på fotosjuut. På tide med en outfitpost, eller hva?

Talk later, babes ♥

LØØV

Annonse