LAG EN ANNERLEDES BILDEVEGG

Håper dere nyter påsken, fininger, og at dere har det bra ♥ Selv om verden står stille, føler jeg likevel at dagene fyker forbi… Men sånn er det vel med småttiser i hus? Tenk at han blir 1 år på onsdag, allerede… Hvor i alle dager ble tiden av? Hah! På denne dagen i fjor var ballongen godt på plass, men foreløpig ikke noe action annet enn vonde rier som ikke førte til hverken åpning eller baby, haha. Lite visste jeg på den tiden, at det hele skulle ta 69,5 timer! For en opplevelse ♥

Her går det i spising, leking, turer, spising og enda mer spising. Mat er ferie! I hvert fall for oss. Og innimellom all spisingen, får vi faktisk gjort et par ting… Vi er langt ifra i mål her hjemme, men alle rom begynner nå å ta form – det er så deilig. I går var det hjemmekontoret som fikk oppmerksomhet, og her ønsket jeg å lage en annerledes og unik bildevegg.

Hvorfor ikke tenke litt utenfor boksen? Jeg tar vanligvis utgangspunkt i midtpunktet på en vegg når jeg lager bildevegg, og så bygger jeg meg utover herfra. Her på kontoret, derimot, har jeg valgt å starte ved enden på veggen, og deretter jobbe meg innover mot midten.

For å bryte opp og gjøre det mer spennende og tilføre mer dybde, har jeg hengt opp en magasinhylle, samt en liten vegghylle hvor en gullranke har fått plass. Jeg synes resultatet ble annerledes og rålekkert… Jeg ser nå at veggen gjerne kan males i en kontrastfarge, og da ser jeg for meg en dyp grønnfare eller kanskje en mørkere beige. Det kan jo tenkes at jeg vil bytte ut plakatene fra tid til annen, og da er det nok fornuftig å velge en veggfarge som kan passe til alle regnbuens farger… Og for å være ærlig, kjenner jeg at jeg muligens vil ha det mer rosa her inne, haha. Sånn knæsj rosa, vet dere. Håper jeg klarer å overtale Dennis!

Magasinhyllen er fra Bohus, og dere finner den her. På salg og greier!

Ellers må jeg bare takke så enormt mye for engasjementet rundt min nye interiørkonto på Instagram. Det er så utrolig gøy med alle tilbakemeldingene og kommentarene, og dette gir meg så vanvittig mye motivasjon. Tusen takk – dere er gullegode ♥

Nyt mandagen, verdens beste gjeng! Ta vare ♥