LANIKAI LOVE

Hawaii, du tar pusten fra meg ♥

En deilig dag går mot slutten her i paradis, og etter visitten innom Hawaii Pacific University, kjørte vi til en av de vakreste strendene jeg noen sinne har vært på… Lanikai Beach!

FOR en strand, FOR en location… Stille og rolig, avslappende, og en halvtime unna hektiske Waikiki. Dette var akkurat det vi trengte for å koble helt av, og vi tilbragte noen timer her før vi dro tilbake til hotellet. Jeg koblet vel egentlig ikke helt av, for å være helt ærlig, for når jeg oppdager nye plasser er jeg dessverre mer opptatt av å løpe rundt som en gal med kameraet, fremfor å bruke tiden på å suge til meg alle inntrykkene. MEN… Selvom jeg kanskje ikke alltid er helt hundre prosent tilstedeværende, er jeg uendelig glad for alle bildene jeg sitter igjen med, som jeg kan se tilbake på når jeg trenger å drømme meg bort.

Se på det her… Er det ikke vakkert? Paradis på jord! 

Bikini (her) // bikinitruse (her

Nå skal vi bort til gutta boys og grille på takterrassen, og ingenting i hele denne verden høres deiligere ut akkurat nå. Kan ikke huske hvordan det faktisk er å kjenne duften av grillkull og svidde koteletter, så dette skal bli en magisk kveld. Alt her nede er egentlig magisk! Åh… Vi har det så innmari fint ♥

Måtte dere få en helsikens fin dag. Det er jo freeedaaag for pokker!

Klem i fleng & tuuusen slengkyss

// Klokken er nå 19:13