Annonse

LAS DALIAS HIPPY MARKET

Kjære vene for en lørdag!

OG søndag, selvfølgelig, men nå må jeg fortelle dere litt om dette fantastiske markedet vi var innom i går. Las Dalias Hippy Market i San Carlos er absolutt verdt et besøk om du befinner deg her på Ibiza, og jeg er overlykkelig over at vi tok turen. Dette er plassen hvor du går fra posh til laidback, og det er jo egentlig i sånne omgivelser vi trives aller best. Dette hippiemarkedet er en av øyens største attraksjoner og et must-see for en hver ferieentusiast om du vil nyte en fantastisk og annerledes handleopplevelse. 

Ibiza har sterke kunstneriske røtter tilbake til tidlig på 60-tallet når håndverkere, malere og designere strømmet til øyen for å oppleve den unike atmosfæren og ytringsfriheten. Alt dette kommer godt frem gjennom markedene, hvor man kan kjøpe med seg godbiter som håndlagde klær, smykker og andre herlige gjenstander. 

Hippietiden er altså langt fra over her i San Carlos, og her er det helt innafor å fyre opp en joint mens man slurper i seg en Mojito på en av de superkoselige caféene som gjemmer seg bak bodene med fargerikt tilbehør. Det kan virke som at denne lille plassen er en liten fri-stat i seg selv, nesten litt som Christiania i København, bare på en litt mer sjarmerende måte. Hippiene får røyke så mye weed de vil, spør du meg. Dette er jo faktisk en livsstil som ingen skal ta fra dem!

Åh ♥ Disse omgivelsene.. Denne plassen! Man kan ikke la være å bli bittelitt forelsket i alle detaljene og de vennlige menneskene. Ønsker du god service, så drar du til en plass som dette.. Her snakker vi Peace & Love på høyt nivå!

I dag var egentlig planen Blue Marlin’s spektakulære søndags-beach party, men vi droppet hele greien til fordel for cruising i den herlige bilen vår og oppdagelsesferd. Dennis var kartleser og førte oss til en av de vakreste plassene jeg noen sinne har sett, så dette var absolutt ikke feil..

Hvordan har denne søndagen vært så langt? Har dere det fint, superstjerner?

SMASK

Annonse