Annonse

LAST CHANCE TO VOTE

God morgen, skjønninger ♥

Jeg må seriøst kjøpe meg en ny seng… Det går jo for pokker ikke an å ligge så sinnsykt hardt som det her, og når du våkner av deg selv fordi du ikke lenger har følelse i kroppen, ja da er det visst på tide å bytte til en litt mykere variant… Hjelpes! 

Men dere? Fra spøk til alvor… Nå er det aller siste mulighet for å stemme på TEAM 3 i den store Make-over konkurransen. Laget vårt ligger nå på 2.plass, og vi trenger all den hjelpen vi kan få, så hvis dere er interessert i å bidra ved å stemme på oss HER, ja da blir jeg overlykkelig! Team 3, altså… Sant? 

Siden jeg er SÅ keen på å vinne, lager jeg like så greit en konkurranse ut av det hele, for jeg elsker jo konkurranser, jeg elsker å gi bort ting, og det vet dere. Hehe!

Som takk for hjelpen er derfor alle som stemmer på oss, med i trekningen av noen fantastiske hårpleieprodukter til en verdi av 1000NOK. Skriv e-postadressen din i kommentarfeltet etter at du har gitt din stemme, slik at jeg kan kåre en heldig vinner som annonseres på Facebooksiden min HER på torsdag ♥

Let’s do this! 

Annonse