Annonse

LAST NIGHT…

Hallaien fininger ♥

Som nevnt må jeg jo selvfølgelig vise dere noen snaps fra kvelden i går som ble en veldig hyggelig å morsom kveld. Dennis mobber meg hele tiden for høyden, ettersom at han synes at jeg er så forbanna lav, og jeg fikk vel egentlig bekreftet i går at jeg ikke er av de aller høyeste. Asså, når du nesten ikke rekker opp til bordet og glassene du får servert er på størrelse med hodet ditt, ja da sier det seg selv, og vi holdt på å le oss ihjel da jeg satt meg ned i stolen. 

Jeg har jo faktisk på en eller annen mystisk måte krympet noen centimeter det siste året, noe jeg egentlig ikke trodde var mulig, men jeg er faktisk glad for å ikke være så altfor høy, og kanskje se litt ung og barnslig ut. Jeg blir jo faktisk spurt om legg når jeg skal kjøpe øl i butikken, og jeg får vel bare ta det som et kjempekompliment da det tross alt er 10 år siden jeg ikke var gammel nok til å kjøpe min egen alkohol. Hahah, herlighet!

Anyways… Vi hadde altså en superkoselig kveld i Albir, og hygget med deilig middag, verdens beste eplekake til dessert, og avsluttet kvelden med enda mer sangria. Åh, syden er LIVET!

Det som er så deilig med SYDEN, er at man går ut og spiser middag hver kveld, og det er liksom så sinnsykt mye hyggeligere å sitte ute og spise enn hjemme. I kveld blir det enda mer deilig mat på oss, og vi får virkelig feitet oss opp på denne ferien her. Heheh!

Hva skal dere i kveld da? Det er jo freeedaaag for pokker! Whooop Whooooop!

Suss og klem 

Annonse