Annonse

LAST NIGHT

God kveld fra søndagssofaen ♥

Hvordan har ukens siste dag behandlet dere? 

For min del har denne dagen vært helt topp, og selvom det var superstusselig å si hade til mannen ble dagen veldig mye bedre da jeg hooket opp med chicksa. I strålende solskinn tuslet vi rundt på et stappfullt og deilig Løkka, og turen gikk også innom et lite tivoli for å hente frem våre barnslige sider. Kameraet var selvfølgelig med på tur, men før jeg viser dere bilder av barnslig glede er det på tide å vise noe litt mindre barnslig fra kvelden i går. 

Jeg lovet dere en oppdatering, og her kommer den i form av noen reale happy pics. Vi startet hos Maja med sangria på terrassen, og dro deretter til vår kjære robinsonkollega, Nikolina. Her var det bursdags- og innflytningsfest, og leiligheten var i tillegg fyllt til randen av glade PH deltagere. Hahha, for en gjeng? FOR en kveld! Etter en runde med latter og skåling kom Andreas innom for å ta oss med på byn, og på dette tidspunktet var det faktisk på høy tid å få danset av seg litt av promillen, men vi danset ikke lenger enn til litt over ett. Da stakk vi nemlig videre på McDonalds, og at klokken faktisk ikke var mer var det ingen av oss som kunne fatte og begripe. Fra klokken halv to og utover satt vi og trøkket i oss burgere og nuggets her på kjøkkenet, og samtidig la til altfor mange snaps som absolutt ikke burde se dagens lys på my story? Disse ble underholdning til frokosten i dag, og når man tar disse bildene i betraktning, er det rart at formen ikke var verre i dag. Hahahahahah!

Jeg gleeeeeder meg til neste night out med denne deilige mannen her, ass! Ojojojoj..

Nå hopper jeg til køys hvor jeg skal ligge å spille candy crush til jeg sovner. I morgen gjelder det å komme seg opp før fuglene fiser, for å få skikkelig gang på en ny uke med en stappfull agenda. Jeg har så mye å gjøre i forhold til lansering av kolleksjonen atte HJELP, men jeg skal nok komme meg gjennom det ved å legge godviljen og effektiviteten til. Hehe!

Sov godt når dere kommer så langt, skjønninger, så sees vi i morgen ♥ Og forresten? Vinneren av Ex on The Beach konkurransen er annonsert på Facebooksiden min HER. Sjekk ut om det var du som stakk av med en iPad Mini. Wuuhuuu!

SMASK

Annonse