LAST NIGHT…

God morgen fininger.

Som jeg skrev i går, så lovet jeg bilder av kvelden hvis kostymet var innafor. Eeehhh, veeel… Så lenge det ikke var noe naughty nurse- opplegg, så hadde vel egentlig det meste funket for meg, og etter å ha leitet meg gjennom alternativene, ble resultatet en halvdårlig etterligning av Ninja Turtles, for de som husker dem. Hahahah! Gøy ble det uansett, men alle shotsene kunne jeg spart meg for. Det merkes i dag for å i det sånn, så i dag er sofaen og paracet min aller beste venn…

Dennis fant ikke afroen, så vi så litt halvferdige ut begge to, men shitt la gå. Vi kunne ikke alle være like gjennomført som hun damen med det blå håret. Herlighet så fancy da gitt! Nei nå orker jeg ikke å skrive mer… Er helt ferdig her jeg ligger. Kose dere videre, så skrives vi litt senere.

SMASK